Denk als een Zebra, een mier, .. Denk creatief!

Creatief denken is het vermogen je vaste denkpatronen te doorbreken om zo nieuwe mogelijkheden en kansen te zien. Het is eenvoudiger dan je denkt. Wat dit betekent? Uit onderzoek is gebleken dat je bij moeilijke vragen, altijd op dezelfde manier naar een oplossing zoekt.

Ontdek hoe jij meestal onbewust denkt en welke kansen je laat liggen. Tijdens de coaching wordt gebruik gemaakt van verschillende creatief denkmethoden. Bijvoorbeeld met Think like a Zebra®. Bij ‘Think like a Zebra’ laat je je inspireren door de overlevingsstrategieën uit het dierenrijk. Van de doelgerichtheid van een specht tot de collegialiteit van een mier. De natuur barst van de inspirerende benaderingen. Hierdoor krijg je moeiteloos nieuwe ideeën en concrete oplossingen. Te mooi voor woorden? Dan heb je nog nooit als een zebra gedacht. Of een hagedis. Of een leeuw. Of…

Daarnaast zijn er wel meer dan 100 andere creatief denkmethoden die je kan inzetten om jouw denkpatronen te doorbreken. Op een interactieve manier leer je om je eigen denkpatronen te herkennen, te veranderen en te komen tot oplossingen en ideeën die je niet eerder had gezien. Al doende ervaar je nieuwe mogelijkheden, door anders te kijken, te denken en te doen!

Hoe werkt het?

Na aanmelding en betaling plannen we de eerste coachsessie in. Per keer kijken we of er een vervolg nodig is. Wie weet is je vraag beantwoord en kun je zelf aan de slag met één van de creatief denkmethodieken.

Kosten?
De kosten voor een sessie van 60 minuten bedragen voor particulieren €65,00 (incl. BTW).

Interesse? Neem gerust contact op.