Talenten Analyse

Talenten Analyse

Talentenanalyse
‘Wat past écht bij mij?’
Waarin zou ik me goed kunnen ontwikkelen?
Welke werkomgeving past bij mij?
Ik wil eindelijk de keuzes maken die nodig zijn!
Welke opleiding zal ik gaan doen?
Ik zoek een werkgever die bij mij past, waar let ik op?

 

Met een talentenanalyse krijg je binnen korte tijd een helder beeld van je talenten, behoeftes en drijfveren. De analyse maakt duidelijk wat bij je past en wat niet, waar je energie van krijgt, wat je veel energie kost en welke werkplek bij jou past. Een mooi startpunt om je werkzame leven de juiste richting te geven!

Wat is de talentenanalyse?

Bij de talenten-analyse werken we met de Talenten Motivatie Analyse (TMA). Deze analyse kun je thuis rustig invullen via internet. In een persoonlijk gesprek van ongeveer 1,5 uur worden de uitslagen van de analyse besproken met een gecertificeerde TMA-coach.

Voor wie?

Voor iedereen die snel en doeltreffend voor zichzelf helder wil hebben in zijn/haar talenten, welke werk(omgeving) bij hem/haar past en wat een goede richting is om zich in te ontwikkelen

Hoe werkt een talentenanalyse?

Na aanmelding ontvang je per mail een unieke toegangscode. Gevraagd wordt om binnen drie weken deze vragenlijst in te vullen. Het invullen van de vragenlijst neemt ongeveer een uur in beslag. Dit doe je thuis op je computer.

De vragenlijst bestaat uit stellingen waaruit je steeds dient te kiezen welke het beste bij jou past.

De interpretatie en eindconclusie van het rapport is mensenwerk. Daarom nemen we als  TMA-gecertificeerde adviseurs het rapport met je door. Dit rapport sis van jou en neem je na afloop mee naar huis. Handig voor bijvoorbeeld een gesprek met je leidinggevende of ter voorbereiding op een sollicitatiegesprek.

 

Na afloop?
Na afloop ken je je talenten en de mate waarin die passen bij je ambities. De eindconclusies staan in een heldere, positieve en ontwikkelingsgerichte rapportage. Met dit rapport kun je gerichter zoeken naar bepaalde opleiding of functies. Want de TMA maakt helder waar jij goed in bent en welke leerstijl het beste bij jou past.

Uit ervaring weten we dat je de TMA gaat ervaren als een prettig, uitdagend en kloppend instrument.

Wat zijn de kosten?
De prijs voor een TMA is € 450,- inclusief btw (particulier tarief). Hiervoor ontvang je een link naar de vragenlijst, een uitgebreide schriftelijke rapportage en een gesprek waarin de rapportage wordt toegelicht).
Wil je aanvullend een verslag van het gesprek zelf? Dan betaal je € 100,- extra (inclusief btw).

 

Aanvullende mogelijkheden?

Je kunt de Talentenanalyse aanvullen met een Beroepen- en Activiteitenanalyse en/of een Capaciteitentest. Zo krijg je een nog completer beeld van jouw wensen en mogelijkheden. De kosten hiervoor bedragen voor particulieren €100 (incl. btw) per extra test, inclusief rapportage en bespreking.

 

Wat zeggen anderen over de talentenanalyse?

“Cindy, bedankt voor je hulp bij het zoeken naar een andere baan. Je hebt me verschillende inzichten gegeven; dat ik breder kan en mag kijken dan wat ik nu voor beroep doe. En dat dat mij waarschijnlijk ook meer plezier in mijn volgende werk zal brengen, aangezien ik nu beter zie waar mijn talenten liggen. Dat ik niet in één keer tot mijn droombaan hoef te komen en ook niet zal komen. Dat vraagt tussenstappen. Dat was goed om in te zien; dat legt de lat wat lager voor mijzelf en daardoor wordt mijn doel haalbaarder. Praktisch heb je me ook geholpen door voor mij tips te geven die leiden tot een stappenplan waarmee ik tot mijn einddoel zal komen. Ontzettend bedankt! Ik ben er volop mee bezig en ben heel benieuwd waar ik terecht ga komen”.  AvH

 

 

 


Contact opnemen

 

Contact