Kleur Bekennen

Hoe krijg ik meer energie? 
Waarom heb ik altijd ruzie met mijn zoon? 
Hoe zorg ik dat mijn leidinggevende mij begrijpt? 
Hoe kan ik mijn doelen bereiken? 
 

Wat is kleur bekennen?
Kleur bekennen gaat ervan uit dat in ieder mens een aantal kleuren verborgen zijn. Aan deze kleuren zijn kwaliteiten gekoppeld, die invloed hebben op jouw communicatiestijl. Heb jij wel eens het idee dat je heel veel energie verliest als je met iemand in gesprek bent? Of herken je het gevoel dat een gesprek je juist veel energie geeft? Hoe komt dit? Door middel van een eenvoudig en effectief instrument, krijg je inzicht  in jouw kleuren, kwaliteiten en daarbij behorende communicatiestijlen. Je leert ook de kleuren van anderen herkennen en hierop in te spelen. Het resultaat? Je begrijpt zowel jezelf als anderen beter. Hierdoor kun je beter afstemmen op anderen, waardoor je effectiever communiceert. Dit zowel zakelijk als privé.

Voor wie?
Voor iedereen die:

  • snel inzicht wil hebben in de eigen kleuren en bijbehorende kwaliteiten en
  • wil weten welke communicatiestijlen bij hem/haar passen;
  • inzicht wil krijgen in communicatiestijlen van andere mensen en
  • wil weten hoe je hiermee kan omgaan zonder energie te verliezen.

 

Hoe werkt kleur bekennen?
Na aanmelding ontvang je via de mail een link  voor het online invullen van een vragenlijst. Het wachtwoord voor de link volgt per sms. Dit in het kader van beveiliging.

Na het invullen van de vragenlijst plannen we twee coachgesprekken van 60 tot 90 minuten. In het eerste gesprek ontvang je jouw persoonlijk profiel met een uitgebreide toelichting. In het tweede gesprek gaan we in op vragen die nog bij jou leven na aanleiding van het eerste gesprek. Indien gewenst maken we samen een plan, zodat jij als persoon verder kunt groeien &  bloeien.

De coachsessies kunnen eventueel ook plaats vinden via Skype of Zoom.

Na afloop?
Als je jezelf begrijpt, wordt het dagelijks leven makkelijker. Je houdt gegarandeerd energie over om nieuwe leuke dingen te doen.

Kosten
Het particulier tarief voor Kleur Bekennen  is € 250,00 inclusief BTW . Hiervoor ontvang je een link naar de vragenlijst, een persoonlijk profiel, twee coachgesprekken waarin een uitgebreide toelichting wordt gegeven op jouw profiel en een telefonisch follow-up gesprek circa twee weken na afloop van het laatste gesprek.

Wil je aanvullend een verslag van de gesprekken zelf? Dan betaal je € 100,- extra (inclusief btw).

Aanvullende mogelijkheden
Afhankelijk van jouw vraag is het mogelijk om meer coachsessie te plannen waar we dieper ingaan op de vragen waar jij dagelijks tegen aan loopt. De kosten voor een sessie van 60 minuten bedragen voor particulieren €65,00 (incl. BTW).

 Referenties / wat anderen zeggen
‘Cindy, je hebt mijn ogen geopend. Ik wilde altijd alles perfect doen. Ik weet nu dat ik er mag zijn en dat ik ook voor mezelf mag kiezen’.

‘Rood en groen zijn som als water en vuur. Nu begrijp ik tenminste waarom ik het soms zo moeilijk vindt om met mijn puberzoon te praten’.

‘Verbazingwekkend wat Cindy met een paar kleuren allemaal duidelijk kan maken. Erg zinvol. Ik ga weer vol energie naar mijn werk’.

Meer informatie of een afspraak maken? Neem gerust contact met mij op.

 

Contact opnemen