Lol met kernkwaliteiten

Lol met je kernkwaliteiten

‘Waarom schiet ik soms zo door in mijn perfectionisme?’
‘Hoe kan ik mijn doel bereiken?’
‘Wat kan ik doen om niet zo drammerig over te komen?’
‘Waarom reageer ik zo allergisch op een niet opgeruimd bureau?’

Vergroot je zelfkennis en maak bewustere keuzes in je leven!
Wil je meer zelfkennis over je natuurlijke kwaliteiten en onderzoeken hoe deze van invloed zijn op je leven? Wil je meer weten over de valkuilen, uitdagingen en allergieën die jouw kwaliteiten met zich meedragen? En hoe je door middel van deze zelfkennis over kwaliteiten jouw relatie met anderen kan verbeteren? Dit coachtraject helpt jou je zelfkennis te vergroten en draagt bij aan bewustere keuzes in je leven, onder andere in de samenwerking met anderen! Kortom: deze coaching is bedoeld voor iedereen die effectiever, gelukkiger en succesvoller in het leven wilt staan.

Stoeien met kernkwaliteiten  
Je maakt kennis met je eigen plussen en minnen. Theorie wordt afgewisseld met praktische oefeningen. Je wordt stap voor stap meegenomen op een boeiende reis langs jouw unieke kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën.

Hoe werkt het?
Na aanmelding en betaling plannen we de eerste coachsessie in. Per sessie kijken we wanneer we de volgende sessie plannen.

Na afloop? / Het resultaat?
Het succes hangt af van wat jij na de coachgesprekken gaat doen met alle kennis en inzichten. Iets weten is namelijk iets anders dan toepassen in de praktijk. Daarom wordt ingegaan op jouw kernkwaliteiten, valkuilen, allergieën en uitdagingen.  Je benoemt minimaal één uitdaging. Vervolgens formuleer je concrete actiepunten om deze uitdaging aan te gaan. Actiepunten die jou inspireren en waarvan jij effectiever en gelukkiger wordt.

Wat kost het?
In je kracht met kernkwaliteiten bestaat uit drie coachsessies van 60 tot 90 minuten in een periode van maximaal 6 maanden. De kosten hiervan bedragen € 225,- inclusief btw (particulier tarief). Inbegrepen zijn materialen, koffie/thee en een telefonisch follow-up gesprek, binnen twee weken na afloop van het laatste gesprek.

Aanvullende mogelijkheden
De coachsessies kunnen eventueel ook plaats vinden via Skype of Zoom.

Afhankelijk van jouw vraag is het mogelijk om meer coachsessie te plannen waar we dieper ingaan op de vragen waar jij dagelijks tegen aan loopt. De kosten voor een sessie van 60 minuten bedragen voor particulieren €65,00 (incl. BTW).

Wat zeggen andere deelnemers hierover
‘Leuke praktisch ingestelde coaching, die je aan het denken zet’.  

Ofschoon ik de kernkwaliteiten al langer ken en deze zelf ook toepas, vond ik de wijze waarop Cindy hier een impressie van gaf inspirerend en leuk’. 

 ‘Als ik thuis in de spiegel kijk, denk ik nog regelmatig aan deze workshop terug’. 

Meer informatie of een afspraak inplannen?

 

 

Contact opnemen